מעוניינת לקנות מזקקת שמנים אתריים יד שניה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

18/01/2016 | 20:55 | מאת: אורטל

שלום אני מעוניינת לרכוש מזקקת שמנים אתריים יד שניה למטרת עשה את בעצמך תחביבי. האם את יודעת על משהו כזה ואם לא האם יש מקום שבו אני יכולה לברר זאת ? ועוד שאלה אני מייבשת לבנדר מסוג אזוביון משונן בבית, האם אפשר להכין מהצמח המיובש שמן ?

אורטל שלום, אתחיל בשאלתך השניה. כן אפשר להפיק שמן אתרי מאזוביון משונן - lavandula dentata. לגבי מזקקה - תנסי: http://www.cs-chemicals.co.il/heb/page_wine.php?instance_id=17&actions=show&id=1624 בהצלחה רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית