סבון ידים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

09/01/2016 | 13:59 | מאת: אני

שלום, אני מקפידה מאוד לקנות סבונים נוזלים אורגנים ללא חומרי תיעוש מיותרים. במה שונה סבון נוזלי רגיל לגוף מסבון ידיים במקרה הזה? האם אני יכולה להשתמש בסבון נוזלי לגוף להגינת ידים או שהוא לא עובר את מבחן ההגינה? ואם לא איזה שמנים אני יכולה להוסיף לסבון גוף רגיל כדי שיוכל לעמוד בסטנדרט הנדרש ולהפוך לסבון ידים? תודה רבה

אני שלום, בדרך כלל ההבדלים הם לא מאד גדולים וסבון טוב הוא סבון טוב המנקה כהלכה. לא מוסיפים שמנים למוצרים מסחריים מוגמרים מסיבות רבות. לא אוכל למנות כאן את כולן אך חשוב לי שהוספה של שמנים אתרים יכולה ליצור תגובות לא רצויות עם האריזות (הפלסטיק) ועם חומרים נוספים במוצר. רחלה

13/01/2016 | 19:56 | מאת: אני

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית