שמנים לעור

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

11/12/2015 | 16:16 | מאת: דליה

שלום לך יש לי עור מעורב ואני מעוניינת להשתמש בשמן בכבישה קרה כלחות. שמעתי על שמן שקדים שהוא טוב, אבל כתוב שהוא טוב גם להארכת הריסים.. 1. האם שמן שקדים עלול להגביר שיער בפנים? 2. איזה שמן מומלץ לעור מעורב שנותן לחות ומצד שני לא מגביר שיעור בפנים? תודה

דליה שלום, שמן שקדים מכבישה קרה הוא אחד השמנים הטובים ביותר לשמירה על חיוניות העור. הוא מאזן את החומציות על פני העור, מעניק גמישות לעור. שמנים אינם גורמים לשיעור בפנים. שימי לב שבנוסף לשומן הנפלא שמעניק שמן שקדים את זקוקה גם ללחות, לכן מומלץ לשלב אותו עם ג'ל אלו ורה טהור (ללא צבע וללא בושם) וזה יתן לעורך את כל הלחות הנדרשת לו. חנוכה שמח, רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית