קרם עיניים באקנה רוזציאה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

29/11/2015 | 15:17 | מאת: טרה

שלום ! אני סובלת ממצב, שנקרא אקנה רוזציאה. כקרם לעור הפנים, אני משתמשת בשמן קוקוס, שלא גורם לגירוי העור ונסבל היטב. אולם לא מצאתי קרם עיניים שלא יגרה את הלחמיות ויצור תגובה אלרגית . אשמח לשמוע את המלצתך. תודה, ט.

טרה שלום, כשאת משתמשת בקרם טבעי איכותי המותאם לטיפול ברוזשיה אין צורך בקרם עיניים נפרד. העור סביב העיניים עדין וסופג מהר. כיוון שאת מורחת כל הפנים שמן קוקוס, סביב העיניים (על עצם הלחי ועצם הגבה ולא קרוב יותר לעין)כדאי למרוח קרם טבעי ועדין. קרמים כאלה המתחשבים בצרכים שלך ניתן לרכוש אצל ארומתרפיסטים. מאיזה אזור בארץ את? רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית