הידרוסול של קמומיל

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/07/2010 | 23:28 | מאת: חיים

שלום, אני עומד לעבור ניתוח לתיקון ראייה בלייזר כלומר הסרת משקפיים ולאחר מכן אני צפוי לקצת יובש וצריבה בעין, אי נוחות סינוור וכו... אפשר להתשמש בהידרוסול של קמומיל כדי להרגיע את המקום? או משהו אחר שאת ממליצה? איך משתמשים בזה בדיוק? תודה מראש.

03/08/2010 | 23:25 | מאת: גליה קרפול

שלום חיים הידרוסול קמומיל יכול בהחלט להרגיע את העין. טבול צמר גפן בהידרוסול והשתמש בו כקומפרס על העין כשהיא סגורה. אל תתחיל מיד לאחר הניתוח אלא לאחר 3 ימים. חשוב לוודא שההידרוסול מאיכות טובה כמובן ובתוקף. בהצלחה! גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית