ויטמין סי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/02/2015 | 23:17 | מאת: מיכל

שלום, בהמשך לשאלתי על הכנת סרום ויטמין סי. תודה רבה על התשובה המעולה קודם כל! כתבת לי שניתן לערבב 10 אחוז מערך הקרם שאני שמה ביום (קרם לחות) וולשים ישר על הפנים וכך לחסוך את הגליצרין והמים המזוקקים. ניסיתי את זה, אבל העניין הוא שאבקת ויטמין הסי לא נמסה בקרם למרות שאני מערבבת עם קיסם. בעצם יש הרגשה של כדוריות קטנות כמו פילינג כזה שנאשר על הפנים ולא ממש נספג.כדוריות קטנות מהאבקה... האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש

13/02/2015 | 09:55 | מאת: גליה קרפול

1. באיזה שלב את מכניסה את האבקה? 2. שקלת לשים ויטמין סי נוזלי? גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית