קרם להקלה בתסמיני דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/01/2015 | 19:28 | מאת: אלינה

שלום! אני מלווה מישהי שסובלת מדרמטיטיס, אשמח להתיעץ לגבי שמני נשא, השמנים שחשבתי עליהם: שמן אבוקדו, שמן זית, חמאת שיאה, זיפן, זרעי מלפפונים ונבט חיטה, מה עדיף במקרה של דרמטיטיס? בנוסף, אני ממש מתלבטת לגבי הריכוז של השמנים האתריים, מכיוון שמדובר בפצעים בכפות הידיים...חשבתי על ריכוז של 5%. המון תודה מראש!

28/01/2015 | 11:44 | מאת: גליה קרפול

קשה מאוד לטפל בדרמטיטיס של כף היד.. נסי לשלב אבוקדו, שיאה, נבט חיטה, ואם יש לך אובליפיחה וחוחובה קצת. ריכוז 5% נשמע טוב. רק בריאות, גליה

30/01/2015 | 12:32 | מאת: אלינה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית