סרום ויטמין סי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

22/01/2015 | 20:27 | מאת: מיכל

רציתי בבקשה לברר: יש לי אבקה ל ויטמין סי. אסקרוטבט אסיד של חברת נאןן. אני רוצה להגיע לאפקט של סרום ויטמין סי 10 אחוז והבנתי שעל מנת לחסוך את העניין על הגליצרין והמים המזוקקים אני יכולה לקחת את קרם הפנים שלי לשים מעט על היד(כמות לפעם אחת) ולהוסיף אבקה של ויטמין סי ולערבב. מהי הכמות של האבקה של ויטמין סי שעליי להוסיף לכפית של קרם פנים על מנת להגיע ל10 אחוז או יותר של ויטמין סי? לא אכפת לי גם שיהיה 20 העיקר שיעבור את ה- 10 אחוזים. תודה מראש

28/01/2015 | 11:42 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, פשוט תשקלי את הכמות הרצויה של הקרם ותחשבי עשרה אחוז ממנה.. רק בריאות, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית