טיפול בפצעים מהשמש

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

12/07/2010 | 20:59 | מאת: ליאת

שלום לאחרונה צצו לי פצעים באיזור הפנים עקב חשיפה לשמש האם יש קרם שעשוי מחומרים טבעיים היכול לעזור בבעיה יכול להיות שזה קשור לזה שאני לא שותה מספיק מים?

14/07/2010 | 14:17 | מאת: גליה קרפול

הי ליאת, האם את בטוחה שזה מחשיפה לשמש ולא ממריחה של מקדם הגנה או חומר חדש על הפנים? אם זה אכן מהשמש, מאוד חשוב להזין את הפנים בויטמין E במצב כזה. קני או הכיני לעצמך סרום הזנה המכיל כמות גדולה של ויטמין E ומרחי כל ערב על הפנים במשך כשבועיים. את מוזמנת ליצור עמי קשר ואכין לך. בכל מקרה, אין ספק שאת צריכה לשים כובע ומקדם הגנה גבוה ולהמנע מחשיפה לשמש כמה שאפשר.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית