מי פה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/07/2014 | 15:27 | מאת: בת אל

הי רציתי לדע אם יש שמן שמתאים לשטיפה וחיטוי הפה במקום מי פה? וגם אם אפשר להשפריץ שמן עם מים בלבד לשימוש כדאודורנט..

16/07/2014 | 23:40 | מאת: גליה קרפול

מי פה: לבקבוק ספריי הכנסי 1 כפית אלכוהול ולתוך זה טפטפי 5 ט' שמן ציפורן ו 5 ט' שמן ערער. נערי. הוסיפי 100 מ"ל מים. אפשרי מים ארומתיים ציפורן במקום מים רגילים. דאודורנט: ל 100 מ"ל מים הוסיפי כפית סודה לשתייה ו2 ט' מכל שמן: עץ התה, לימון, ברוש וגרנים. נערי ורססי על בתי השחי.

06/08/2014 | 11:47 | מאת: בת אל

למי פה האם הכוונה לכל סוג של אלכוהול לשתיה? לדאודורנט האם השמנים הם רק לריח או שהם עושים את אותה פעולה שהסודה לשתייה עושה?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית