ריח והיפראקטיביות

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

11/05/2014 | 21:36 | מאת: רונית

הי. אני אמא לשתי בנות בנות 4 ו-2. לאחרונה עברנו דירה והכל הכל בבית חדש ומפיץ ריח חדש שעדיין לא עבר למרות האיוורור. מאז שעברנו לא היה ערב רגוע אחד בבית. הן קופצות צועקות משתוללות רבות שרות מדברות והכל בלי הפסקה. זה לא מאפיין אותן ומחמיר כל יום שעובר. האם יכול להיות שהריחות השונים בבית גורמים לכך? האם ישנו שמן שאני יכולה להשתמש בו לשם יצירת אווירה רגועה יותר בבית? תודה

11/05/2014 | 23:22 | מאת: גליה קרפול

בהחלט! קני מבער פשוט, שימי בו מים רותחים וסך הכל 10 טיפות משלושה או פחות מהשמנים הבאים: לבנדר, מליסה, גרניום, קמומיל רומן, ומרווה (מהאחרון מעט).

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית