ריחן

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/05/2014 | 11:42 | מאת: בת אל

הי גליה (נפגשו במעגל נשים),אני מטפטפת שמן עץ התה בתחתונים למניעת ריח ועוד. האם הדבר אפשרי גם עם ריחן. האם שמתכוונים לשמן לבנדר למריחה על הגוף למניעת עקיצות מתכוונים לבקבוקון הקטן הארומתרפי? רציתי להבין עץ התה ולבנדר הינם היחידים שניתן למרוח ישירות על העור וכל השאר אפשרי רק יחד עם שמן?

11/05/2014 | 23:20 | מאת: גליה קרפול

הי בת אל. שמן ריחן ממש לא מתאים למטרה הזו. את מעוניינת להחיש וסת? לבנדר ועץ התה הם השמנים הבטוחים יחידים למריחה ישירה על העור. וכן- הכוונה לשמן אתרי, לרוב מגיע בבקבוק קטן וחום.

13/05/2014 | 10:59 | מאת: בת אל

האם את שמן הלבנדר ניתן לטפטף על תחתונית (זה לא ישיר על העור אבל בואגינה שזה מקום פתוח)כמו עץ התה? המטרה היא מניעת ריח בקיץ. האם למניעת כינים לילד פחות מגיל 3 ניתן לטפטף מס' טיפות של שמן אתרי רוזמרין בשיער הכי קרוב לקרקפת?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית