תערובת שמנים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

18/04/2014 | 18:13 | מאת: סבטה

שלום! ברצוני להכין בושם משמנים שבחרתי. האם זה אפשרי לעשות את זה מבחינה טכנית בבית? ואם כן מה אני צריכה לשים לב אליו? אין לי רקע בערבוב בשמים, אני פשוט מתעניינת ולומדת בצורה עצמית באינרנט. אשמח לכל עזרה :)

23/04/2014 | 12:09 | מאת: גליה קרפול

אפשרי בהחלט. ערבבי40 טיפות שמנים אתריים בתוך 70 מ"ל וודקה באיכות גבוהה 100% תוך בחישה.לאחר 48 שעות הוסיפי 30 מ"ל מים מינרלים תוך בחישה איטית. לאחר 4-6 שבועות סנני הנוזל דרך פילטר של קפה ואחסני בבקבוק זכוכית.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית