דיכאון

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

25/05/2010 | 22:33 | מאת: תמי

שלום, בת 26 אני נמצאת בדיכאון קל-רוצה לדעת אם התרופה אנרג'י מאקה של צמחי האמזונס יכולה לסייע לי? אני לא רוצה לקחת דברים כימיים... תודה תמי

26/05/2010 | 00:03 | מאת: גליה קרפול

הי תמי, השאלה שלך צריכה להיות בפורום נטורופתיה ולא ארומתרפיה מכיוון שאת שואלת לגבי תוספי תזונה ולא שמנים אתריים. הארומתרפיה מציעה טיפול בדכאון קל. אפילו בהרחה של השמנים האתריים החומרים הפעילים שלהם חודרים אל המוח- אל מערכת העצבים ואל מרכזי החשיבה והרגשות, ומשפיעים. אם את מעוניינת את מוזמנת לפנות לארומתרפיסט לקבלת טיפול המותאם לך באופן אישי. תרגישי טוב, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית