שמן לבנדר להפצת ריח

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/03/2014 | 23:20 | מאת: שרה

אמא שלי, כבת 90 חולת דמנציה ובחדרה שמנו שמן לבנדר עם מקלות לצורך הפצת ריח נעים. במהלך הלילה היא ישנה בחדר שהיה סגור והריח היה חזק. בבוקר התעוררה האם ובמשך כל היום היו לה הזיות ודימיונות, האם יש לכך קשר? תודה מראש.

01/04/2014 | 22:20 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, שמן לבנדר לא אמור לייצר תגובה כזו. הוא שמן עדין ולא הזייתי. קשה לי להאמין שיש קשר בין השניים. אלא אם כן מדובר בשמן לא טהור ולא איכותי ואז אין לדעת מה באמת הוא מכיל. רק בריאות, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית