שמנים אתרים למרכך כביסה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

09/03/2014 | 19:49 | מאת: נינה

שלום, אילו שמנים אתרים ניתן להוסיף כריח למרכך כביסה והם אינם פוגעים בבגד? ואם אני שמה שמן לימוני כמו מליסה- האם עלולה להיות השפעה פוטוסנסטיבית על העור או שהיא בטלה בשישים? הרבה תודה

11/03/2014 | 17:19 | מאת: גליה קרפול

הי נינה, רצוי שמנים בהירים שלא יכתימו בפיגמנט צבע. אני ממליצה על עשב לימון כי הוא לא יקר אך יעיל מאוד נגד וירוסים וחיידקים ומהווה שכבת הגנה. במליסה יקר מאוד..חבל עליו..אין עניין של פוטוסנסטיביות כשזה על הבגד. פשוט לטפטף על הבגדים במייבש כעשר טיפות. בהצלחה :)

11/03/2014 | 21:47 | מאת: נינה

האם לשים יחד עם המרכך בתא המיועד זה מספיק ונשאר?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית