שמן אקליפטוס לבנדר וכל השאר ישירות לפה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

13/05/2013 | 04:26 | מאת: אתי

יש לי כל מיני שמנים בבקבוקים קטנים עם טפטפות. רציתי לדעת האם השמנים האלה מיועדים רק לשימוש חיצוני או שאפשר לטפטף לתוך הפה? כמובן שלפי הצורך אם זה לדלקת ואם זה לפטריה ואם זה ללחץ דם וכו' וכמובן של פי הסברים באתרים עם מידע מהימן ועל פי הנחיות שנכתבתו על ידי אנשי מקצוע בתחום הזה. שמתי לב של הפירמות מציינות את שם השמן על הבקבוקים אבל לא מציינות למה זה מיועד והאם האם זה לשימוש חיצוני או פנימי. תודה מראש

13/05/2013 | 21:37 | מאת: גליה קרפול

האם היית נוטלת אנטיביוטיקה לא מוכרת על דעת עצמך? השמנים עוצמתיים ואף מסוכנים בבליעה ללא ידע מקצועי. בשום אופן אין להשתמש בהם בבליעה ללא הוראה מדויקת מארומתרפיסט מוסמך. ובודאי לא כשמדובר בשמנים שאת לא יודעת את רמת האיכות והטוהר שלהם. גליה

14/05/2013 | 12:28 | מאת: אתי

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית