שמן ציטרונלה על פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

13/05/2013 | 04:04 | מאת: אתי

האם מותר לטפטף שמן ציטרונלה ישירות על העור וגם ישירות על הציפורן? האם שמן ציטרונלה מטפל בפטריה בציפורן? האם יש טיפות ציטרונלה שהן לא על בסיס שמן?

13/05/2013 | 21:35 | מאת: גליה קרפול

ציטרונלה לא יעזור. נסי לטפטף ישירות על הפטריה שמן עץ התה טבור ואיכותי. מומלץ ללכת לפדיקוריסטית רפואית שתחורר בעזרת מקדחון חור קטן במרכז הפטריה ולשם לטפטף אחרת יש סיכוי רב שהשמן בכלל לא יחדור את הציפורן ויגיע לפטריה. בהצלחה גליה

14/05/2013 | 12:22 | מאת: אתי

האם מותר לשים שמן ציטרונלה ישירות על העור? האם יש טיפות ציטרונלה שהן לא על בסיס שמן?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית