אורגנו לבליעה עקב טפילים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/05/2013 | 07:56 | מאת: אסתי

התגלו אצלי בלסטוציטיס + דיאנטמבה. אני צריכה לקחת אורגנו. הומלץ לי לקחת 1-2 טיפות ב-1 כף שמן זית 3 פעמים ביום. אבל זה המון שמן זית! יש דרך לקחת את האורגנו במזון אחר? זה גם נורא מר-חריף.. משתדלת לא לקנות אורנול או תחליף שמחירם פשוט מטורף!! אודה לתשובה.

09/05/2013 | 09:59 | מאת: גליה קרפול

הי אסתי, יש כמה אפשרויות: 1. דבש 2. שמן זית 3. יוגורט אבל עם אחוז שומן גבוה 4. כדורי פחם (בתי מרקחת) ועליהם לטפטף השמן. 5. להכניס השמן לךקפסולות (אותן יש בבית מרקחת). בכל מקרה אנא טלי אסידופולוס למניעת פגיעה בפלורת המעיים. בהצלחה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית