הרכבת קרם למיצוק וחידוש העור

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

06/05/2013 | 04:24 | מאת: בר

היי לכולם! אני רוצה להכין קרם שיכיל 10% חומצה אלפא הידרוקסי 5% מגנזיום אסקורביל פוספט 1.5% ויטמין A (רטינול) שיריח טוב ובמרקם קליל חומרים שיש לי בנמצא- חומצה גליקולית 70% 30 מ"ל ויטמין C מגנזיום אסקורביל פוספט 10 מ"ל ויטמין A רטינול פלמיטאט 10 מ"ל -ויטמין C נמס במים -חומצה נמסה במים -ויטמין A נמס בשמן אפשר הסבר/מתכון איך להכין קרם טוב? תודה ויום טוב

09/05/2013 | 09:53 | מאת: גליה קרפול

אין לי אפשרות לענות לך בפורום מכיוון שמדבור בחומרים מורכבים שיש לדעת איך עובדים איתם. בברכה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית