פילינג

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

24/06/2010 | 12:49 | מאת: גל

שלום גליה ומזל טוב על הפורום הנפלא הזה . סיימתי את לימודי בארומה לפני מס' שנים ועדין לא מצאתי את המתכון הנכון לסבון פילינג נוזלי , המתאים לגוף . האם יש לך מתכון נחמד שאת מוכנה לשתף ? או לשאר הקוראים ? תודה רבה גל [email protected]

26/06/2010 | 21:48 | מאת: גליה קרפול

הי גל, אני יכולה להמליץ על הוספה של גרגירי פרג לסבון טבעי. עוד אפשרות מצוינת אך מלכלכת היא לערבב סבון טבעי עם אדמת חוואר ומלח גס. בהצלחה, גליה

26/06/2010 | 22:15 | מאת: גל

ניסיתי ליצור פילינג עם מלח גס , והוא מסיבי מידי לעור ולא נעים במיוחד . וניסית עם אדמת חוואר וגם לא התרשמתי לטובה , וגם נראה מאוד לא מרשים במויחד ביופיו . השגתי זרעי חוחובה וגם זרעי ענבים , אך כנראה היחסים במתכון לא יצאו טובים במיוחד . האם כדי להוסיף גם שמן נשא , או\וסבון נוזלי (ללא SLS או אקולוגי)? ומה היחסים ? ואיך אני יכול לדעת העם הP.H מותאם לעור ? בכל מקרה תודה רבה לגליה על העזרה . אגב אני השמח עם למישהו מהקוראים יש מתכון מעניין , תודה גל.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית