כוויה בפנים משמן לבנדר..

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

14/02/2013 | 15:41 | מאת: טליה

היי לפני כחודש עשיתי שעווה באיזור הפנים מתחת לעיניים ונוצר לי גירוי במקום.. מרחתי על זה שמן לבנדר שהחריף את החום הפנים היו לוהטות וחמות ונורא אדומות ומצב זה המשיך כמה שבועות... נוצרה לי כוויה כי העור התקלף לאחר כמה ימים והאדמומיות טרם חלפה... נורא מציק לי... ייתכן שזה נגרם משמן לבנדר? נאמר שהוא בטוח לשימוש אך הוא גם לי לכוויה... תודה.

17/02/2013 | 09:09 | מאת: גליה קרפול

שמן לבנדר הינו השמן הבטוח ביותר לשימוש. אחוז האלרגיה אליו הוא אפסי. יכולות להיות שתי סיבות לכוויה- הראשונה וההגיונית ביותר היא שהשתמשת בשמן לא איכותי של חברה לא אמינה. האפשרות השניה היא שאת אלרגית אליו. שימוש בשמן לא איכותי עלולה בהחלט ליצור נזק. של איזו חברה השמן שהשתמשת בו?

17/02/2013 | 11:52 | מאת: טליה

אך מה ניתן לעשות כעת עם האדמומיות שנוצרה? אני מורחת קרמים, אך הכתמים נורא מפריע לי בעיניים.. עשיתי טעות.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית