שמנים אתרים וצליאק

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

13/06/2010 | 20:55 | מאת: שרה

הי גליה, כתוצאה מצליאק שהתגלה לפני 8 שנים אני סובלת מחוסר תאבון קיצוני(ימים שלמים ללא מזון או שאני אוכלת ארוחה ביום בדרך כלל בערב ולא ממש מזינה),אני צריכה להתאמץ ממש בשביל לאכול-כמו כן, אני סובלת מאנמיה ולחץ דם נמוך,האם יש שמנים שיכולים לעורר תאבוו ולעזור לאנמיה? תודה

14/06/2010 | 09:54 | מאת: גליה קרפול

שלום שרה, הייתי עובדת איתך עם שמנים בשילוב עם טיפול בתוספי תזונה, לכן ממליצה שתפני גם לנטורופט. לגבי שמנים, בהחלט אפשר לעזור אך איני יכולה לפרט בפורום, מכיוון שמדובר בלקיחה פנימית של שמנים. את מוזמנת לפנות אלי במייל. יום טוב ורק בריאות גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית