חומרי גלם ואובליפיכה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

14/01/2013 | 15:50 | מאת: דנה

שלום גליה, רציתי לדעת איפה ניתן לקנות חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית? והאם שמן אובליפיכה אסור לשימוש ביום בגלל הקרטנואידים? תודה, דנה

16/01/2013 | 07:15 | מאת: מירי

יש כמה חברות, חלק אני ממש לא ממליצה כי יש להם שמנים מדוללים וחלק ממש טובות, אני אציין כמה בכדי לא להיות פרסומת :-) : - שיפון - חומרי גלם לקוסמטיקה - לבידו - חומרי גלם אורגניים - שלוס - בעיקר שמנים אתריים ותמציות צמחים

25/06/2013 | 14:58 | מאת: אמיליה

על איזה חברות את לא ממליצה? ומה עם שמנים של חברת טאצ' תודה אמיליה

25/06/2013 | 14:58 | מאת: אמיליה

על איזה חברות את לא ממליצה? ומה עם שמנים של חברת טאצ' תודה אמיליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית