עזרה:)

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

20/11/2012 | 21:08 | מאת: נועה

שלום, בעקבות טיפול בחנקן נוזלי אצל רופא העור, על יבלות וירליות ברגל, אני סובלת משלפוחיות מכאיבות ביותר. האם יש שמן כלשהו שיכול לעזור? תודה, נועה (אולי הייתי צריכה לבדוק את זה לפני שהפקדתי את הרגליים שלי לחסדי גז..)

24/11/2012 | 19:54 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, אכן חבל..יש טיפול מצוין עם שמנים ליבלות ויארליות..פעם הבאה.. בכל אופן לא הייתי נוגעת בזה כרגע. זה יעבור מהר ויפול. תרגישי טוב גליה

24/11/2012 | 20:44 | מאת: נועה

תודה על התשובה:) אבל אולי בהזדמנות זאת תכלי לספר לי, לפעם הבאה, איזה טיפול שמנים יכול לעזור? נועה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית