שמן שומר

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

09/10/2012 | 12:31 | מאת: מיי

שלום, אני שבועיים לאחר לידה ויש לי בעיה בכמויות חלב האם. אני שואבת אך כמות חלב האם אינה עולה ואני מצליחה לתת רק מנה אחת ביום של חלב אם. אני מעוניינת להגביר את ייצור החלב והומלץ לי על תמצית שמן אתרי שומר, טיפה אחת 3 פעמים ביום עם מים. רציתי לשאול האם ניתן באמת לקחת בשימוש פנימי את השמן? והאם זה בטוח לתינוק? תודה רבה

09/10/2012 | 18:25 | מאת: גליה קרפול

אני ממליצה לך לקחת כמוסות חילבה ולשתות הרבה תה שומר. לקיחה פנימית של שמנים אתריים בהנקה פחות מומלצת כי זה מאוד מרוכז ועובר בחלב. בהצלחה גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית