צלוליטיס

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

07/10/2012 | 14:00 | מאת: ימה

שלום, אני בחורה רזה, עוסקת בספורט וגיליתי לפני כמה ימים על הירכיים האחוריות ועל הישבן צלוליטיס. הבנתי שזה לא קשור לאחוזי שומן. האם יש לך רעיון של שמן טבעי לעיסוי כולל מינונים והמלצות ביצוע? הרבה תודה וחג שמח...

09/10/2012 | 09:20 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, הנטיה לצלוליטיס היא גנטית.אפשר להקל בעזרת שמנים מסוימים שממיסים שומן. הכיני לך תערובת מ 100 מ"ל שמן זרעי ענבים ובתוכו גרניום, אשכולית, ערער ורוזמרין- 20 טיפות כל אחד והשתמשי בעיסוי וליפה לאחר אמבט.

09/10/2012 | 15:37 | מאת: ימה

האם לשטוף לאחר העיסוי או להשאיר כך? כמה פעמים בשבוע את ממליצה?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית