קנדידה בהריון

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

27/03/2012 | 21:05 | מאת: צפרדי

שלום, אני לקראת סוף הריון והתחלתי לסבול מקנדידה בנרתיק ובשפתיי אבר המין אני לא לוקחת. פרוביוטיקה כי זה עושה לי בלגאן בבטן וגם אלרגית לחלב כך שיוגורט לא ממש רלוונטי. ניסיתי שטיפות של חומץ תפוחים אך זה לא מספיק קראתי שאפשר למרוח או לטפטף על תחתונית שמן עץ התה או לוונדר אך האם זה מותר גם בהריון? ובכלל אשמח למינונים אם כן ולעצות נוספות המון המון תודה!

09/04/2012 | 21:27 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, 1 טיפה של שמן עץ התה טהור על תחתונית יכול לעשות פלאים! בהצלחה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית