שמן לתינוק

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/01/2012 | 17:20 | מאת: טל

שלום גליה, מהם שמנים הידרוסולים? ולמה הם טובים? בנוסף אשמח לדעת האם יש לך המלצה להכנת שמן לתינוק שרק נולד (עם שמנים אתרים)לשימוש יום יומי תודה רבה

23/01/2012 | 15:10 | מאת: גליה קרפול

שלום טל הידרוסול הוא לא שמן אלא מים ארומתיים. ההידרוסול למעשה הוא תוצר הלוואי של הפקת השמנים האתריים. בעבר היו זורקים אותו והיום יודעים כבר שיש גם בו חומרים פעילים ומשתמשים בו בארומתרפיה. גם חיצונית, וחלקם אף פנימית. שמן עיסוי לתינוק שרק נולד: על כל כף שמן זרעי ענבים או מקדמיה נשים 1 טיפה שמן אתרי לבנדר. חשוב להשתמש בשמנים איכותיים וטהורים כמובן. בהצלחה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית