רטלקס

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/12/2011 | 12:33 | מאת: צ

הבת שלי קיבלה במהלך החודשיים האחרונים זפרקסה למצב פסיכוטי לאט לאט אני מורידה לה את המינון ועכשיו היא שותה רבע כדור כבר שבועיים קיבלתי המלצה לרטלקס סירופ טיבעי שמורכב מצמחי מרפא : דמיאנה ויטניה פסיפלורה כשות בבונג גוטה קולה ליקוריץ מליסה קלמוס אלטרו קוקוס ופיאניה הבנתי שצמחים אלה טובים ומצויניים למצבי רוח רגשי היפרקטביבי אימפולסביות ועוד אבקש את דעתך מפני שאני בכלל לא מאמינה בתרופות כימיות ומצטערת על הרגע בכלל שהתחלתי עם זה לילדה

26/12/2011 | 13:55 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, את צריכה לפנות לפורום נטורופתיה או צמחי מרפא. זהו פורום שמתעסק בענייני שמנים אתריים. בהצלחה ורק בריאות, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית