דאורדרנט טבעי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

05/11/2011 | 16:53 | מאת: לילי

שלום, הדאורדרנטים הטבעים הנמכרים בבתי טבע מאוד יקרים... אשמח למתכון טבעי ביתי של דאורדרנט על בסיס שמן לימון או כל ריח לימוני אחר. תודה רבה.

14/11/2011 | 10:03 | מאת: גליה קרפול

שלום לילי, בבקבוק רולר משומש ושטוף היטב שימי שתי כפיות סודה לשתייה, מים וטפטפי כמה טיפות טיפות מאחד או כמה מהשמנים הבאים: עץ התה, ברוש, גרניום, לימון. נערי לפני השימוש. בהצלחה, גליה

19/11/2011 | 15:11 | מאת: לילי

אכן מתכון נהדר. בכל מקרה שאלה טכנית: אני מעדיפה את בקבוק הספריי וגיליתי שמשהו נתקע שם קבוע בגלל שהסודה לשתיה לא נמסה לחלוטין. איך מתמודדים עם זה, או שסודה לשתיה לא הולכת עם בקבוק ספריי? ושאלה נוספת, בהרבה מתכונים ממליצים על אלכוהול כמרכיב נוסף, מה הערך המוסף שלו ואם לדעתך הוא נחוץ? ומה תפקידה של הסודה לשתיה- האם להפחית זיעה? המון תודה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית