שמן גוף

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

11/09/2011 | 12:47 | מאת: מיכל

שלום, אילו מן השמנים הבאים הכי יעיל לשמירה על עור גוף חלק וכנגד קמטים: שמן שקדים, זרעי ענבים, נבט חיטה. האם לדעתך כדאי לערבב ביניהם או לשלב חומרים נוספים להגביר יעילותם, ואם כן איזה ובאיזה מינון? תודה רבה

03/10/2011 | 07:45 | מאת: גליה קרפול

שלום מיכל, שלושתם טובים, כל אחד תורם משלו לגוף. נבט חיטה עשיר בנוגדי חימצון, זרעי ענבים יעיל לגמישות האלסטין-האלסטיות של הרקמות ושקדים אף הוא מכיל חומצות שומן חיוניות לעור. שימי 10@ נבט חיטה והשאר חצי חצי. את יכולה להוסיף שמנים אתריים ורד, אשכולית, גרניום וויטמין E נוזלי |(אותו ניתן לרכוש כקפסולות) אם זה שמן גוף זה מספיק. בהצלחה גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית