עור

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

27/06/2011 | 17:52 | מאת: עינת

שלום, אשמח לדעת אילו שמנים אתריים מומלצים לאלרגיה ולאסטמה בעור ובאיזה מינון תודה

03/07/2011 | 14:30 | מאת: גליה קרפול

השמנים האתריים המתאימים לאטופיק דרמטיטיס הם לבנדר, קמומיל רומאי, הליקריזום, גרניום. השמנים הצמחיים המתאימים הם קלנדולה, נר הלילה, מעט חוחובה, זרעי ענבים. מומלץ לשים סה"כ מכל השמנים האתריים 12 טיפות ל 30 מ"ל שמני נשא. אני ממליצה להכין משחה כי חמאת שיאה ושעוות דבורים יועילו מאוד גם הם. אך לא אוכל להסביר איך מכינים, זה מורכב יותר. אם תרצי להתייעץ צרי עמי קשר באמצעות המייל. רק בריאות גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית