שמנים אתריים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

02/06/2010 | 23:21 | מאת: הבח"י

האם נכונה הדעה שאסור לבלוע שמנים אלו והם מיועדים לשאיפה ומריחה על הגוף בלבד? מה המקור של דעה זו?

03/06/2010 | 10:54 | מאת: גליה קרפול

לקיחה פנימית של שמנים אתריים ללא הנחיה מדויקת ממטפל המוסמך לכך היא מסוכנת. בשמנים האתריים ישנם חומרים כימיים פעילים, ממש כמו בתרופות, ולכן יש לדעת אלו שמנים מותרים לבליעה ובאלו כמויות.

03/06/2010 | 22:51 | מאת: הבח"י

קבלתי ממטפל מוסמך שמן SYNERGY לטיפול בכאבי גרון, לבליעה. לאחר הלקיחה הרגשתי לא כל כך טוב. האם שמן זה מיועד לשימוש פנימי או רק חיצוני?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית