בנגיי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/03/2011 | 01:05 | מאת: שרון

שלום אני משתמשת בתכשיר "בנגיי" לכאבי גב תחתון וזה בהחלט עוזר, הייתי מעדיפה להחליף לתכשיר על בסיס טבעי בגלל הכמויות שימוש. איזה שמן הוא התחליף הכי טוב באותה רמה של יעילות כמו הבנגיי? מה היחס עם שמן בסיס? תודה

24/03/2011 | 13:31 | מאת: גליה קרפול

הי שרון, שמן מנתה יעיל מאוד לכאבי גב. אפשר לשים 3 טיפות מנטה בכף שמן צמחי ולעסות. אם תרצי להכין כמות יותר גדולה וליותר זמן כבר כדאי לשמר אותה ב 2% ויטמין E. במקרה כזה שימי בבקבוק של 30 מ"ל 12 טיפות. לא לשימוש לפני השינה כי קצת מעורר. כדאי כמובן לבדוק ולטפל במקור לכאב. שפע בריאות גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית