שימוש בשמן קוקוס לדלקות עור ועקיצות יתושים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/07/2019 | 12:07 | מאת: רועי

שלום רב הנני סובל מחוויה לא נעימה בעור עקב מגע חד פעמי עם חומר חיטוי במפעל מזון שגרם לי לאלרגיה חזקה בכף היד.זה מוגדר כדלקת עור מסוג דרמטיטטס אירטטנטית.ליובש אני מורח קרם ליובש לפעמים 3-4 פעמים של חברת אוון.בעבר איזה רופאת עור המליצה על שימוש בשמן קוקוס אורגני רופאי עור אחרים טענו שהוא לא בריא לעור ויכול להגביר שם את היובש בכף היד מה דעתך? נסיתי גם משחת חמאת שיאה וצרב לי ביד מאד והפסקתי.יש לי כנראה עור רגיש מאד.כן משתמש לפעמים במשחת שקדים של וולדה.האם מנסיונ שימוש בשמן קוקוס יעיל לבעיות עור רגיש ויבש כמו שלי? האם הוא משפיע לזמן יותר ממושך? האם יכול לגרום ליובש נוסף? האם שימוש במשחת החתלה לתינוקות אמור להשפיע לזמן יותר ארוך מהרגיל? כמו כן הבן שלי מאד רגיש כנראה לעקיצות יתושים מזה שבועיים מגרד ללא הרף שמנו לו אלוורה וצרב לו של סנו גם לא נעים לו ורק בקושי מסכים לשים גם בקושי משחת פנסטיל ג'ל מה מומלץ למרוח לו נגד הגרד והרגישות ליתושים? בברכה רועי

שמן קוקוס טהור ואורגני יכול להיות מצוין לך. הוא נספג מהר ולכן מעניק תחושה של עור נקי ויבש. יש לך עור רגיש והדרך הנכונה היא לבדוק מה מתאים לך. משחת החתלה אינה מתאימה למצב שאתה מתאר. לגבי הילד הרגיש לעקיצות אני ממליצה לפנות לארומתרפיסט יכין קרם מתאים טבעי.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית