עור זוהר

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

16/05/2019 | 22:11 | מאת: תהילה

שלום רב, אני רוצה להשיג מראה של עור זוהר ונקי וצח. מה אני צריכה לעשות/לקנות (טבעי כמובן ) כדי להשיג זאת? מהבחינה של שם מוצרים שאני צריכה לעשות (סבון פילינג וכו),אילו מהם אני צריכה לעשות כדי להשיג את מבוקשי? תודה

הטיפול צריך להיות מותאם לך על פי העור שלך והגיל שלך. המלצות כלליות לכולן: קרם לחות טוב לשימוש במהלך היום. ניקוי פנים בסוף היום עם שמו שקדים כבישה קרה איכותי וטוב. לישון עם עור נקי ולאפשר לו לנשום. לא להשתמש בסבונים על הפנים. לשתות הרבה מים עם קצת לימון סחוט.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית