זיעה מה נכון לעשות?

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

06/05/2019 | 10:53 | מאת: יהל

הי, האם זה נכון שדווקא מיני האני פרספרניים למיניהם יוצרים זיעה מוגברת ומה שדווקא נכון לעשות זה להפסיק להשתמש בהם לחלוטין ורק להשיג משהוא טבעי למניעת הריח שיהיה כתוצאה מהזיעה? תודה

אנטי פרספרנט זה מונע זיעה. למעשה זה מונע מהגוף להפריש זיעה במקום שבו מרחנו או התזנו. הבעיה שהזעה זה תהליך חיוני לבריאותינו ועם הרטיבות המטרידה מופרשים חומרים נוספים. כשאנו מונעים מהגוף את התהליך הטבעי הזה החומרים מצטברים בגוף ויכולים ליצור בעיות. בריא יותר לבחור בדאודורנט טבעי המאפשר לגוף להפריש זיעה אך מונע את ריחה הלא נעים.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית