רוצה עור חלק!

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

02/04/2019 | 19:50 | מאת: תהל

שלום רב, מחפשת דרך או מוצרים להעלים את הפצעים השחורים (כאלו שיש למלא אנשים ,לא משהוא מיוחד), מהעור השמנוני שלי. וכן אני שותה מלא מים ואוכלת מסודר ובריא בת 28 תודה

16/04/2019 | 13:17 | מאת: מיה

לכי על פילינג מלח ביתי. קחי מלח אטלנטי הוסיפי לזה מעט שמן שקדים וכמה טיפות לבנדר, שימי בצנצנת והשתמשי פעם בשבוע. לפני השימוש סבני את עור הפנים, עסי את העור בעדינות בתנועות סיבוביות עם הפילינג אחרי השימוש שטפי רק במים, העור יראה זורח וקורן. בהצלחה:)

למרות השמנוניות של העור, הדבר הטוב ביותר למצב זה זה לעסות את הפנים עם שמן שקדים כבישה קרה על פנים רטובות ואז לקחת צמר גפן, להרטיב במים ולפזר עליו מלח דק (מלח הימאליה ורוד הוא הכי טוב כי הוא אינו מכיל סיליקון ותוספים שעשויים לפגוע בעור) ובעדינות לנקות את האזור - זה עושה במקום פילינג ומנקה את כל עודף השמנוניות.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית