נוזל או אבקת כביסה למכונה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/03/2019 | 18:32 | מאת: עתליה

שלום, ראיתי כמה מתכונים שלחלקם לא ככ התחברתי. האם אני יכולה פשוט להכניס לפתח המיועד אבקת סודה לשתיה לבדה או בערבוב חומץ או מלח? ואם כן באיזה כמויות ויחס לכל מכונה אחת? ושאלה נוספת אולי מעט הזויה-האם ניתן להשתמש בשמפו לשיער במקום בנוזל כביסה במכונה? תודה רבה!

שמפו לא מתאים לשימוש במכונת הכביסה כי הוא מקצף. חומץ ניתן לשים בתא המרכך במקום מרכך כביסה. סודה לשתיה לא מנקה בגדים ולכן זה לא מתאים כתחליף לסבון כביסה.

12/03/2019 | 11:49 | מאת: אני

יש לך במקרה רעיון אחר פשוט ליישום ולא דורש הקמת מעבדה...?

האמת שלא ממש. אפשר בבתי טבע להשיג סבוני כביסה ידודותיים לסביבה או להשתמש באגוזי כביסה שגם אותם ניתן לרכוז בבתי טבע. האגוזים טובים למספר כביסות. הם טבעיים וטובים לסביבה.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית