עזרה-שמנים להתחדשות השיער

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/03/2019 | 18:21 | מאת: אפרת

שלום, אני סובלת מדרמטילומניה (גירוד עור כפייתי) בקרקפת ורציתי לדעת איזה שמנים עשויים לעזור להתחדשות השיער בקרקפת. השתמשתי בארגן קודם כי זה השמן שכרגע מצאתי שיש לי בבית, האם הוא גם טוב? אשמח לעצותיכם!

ארגן הוא שמן מצוין. אני ממליצה לשלב עם 2 שמנים אתרים: גרניום ומנטה. לכפית שמן ארגן הוסיפי 2 טיפות גרניום וטיפה אחת מנטה. תעסי אל תוך הקרקפת, מומלץ להשאיר לפחות 20 דקות לפני שטיפה.

11/03/2019 | 02:05 | מאת: אפרת

תודה רבה על תשובתך! אני אראה לקנות אותם בהקדם. מצאתי שיש לי גם בבית את שמן הקיק והתחלתי לטפטף כמה טיפות במקום הספציפי בקרקפת גם הוא יכול לעזור?

כן.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית