שאלת סבון פנים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

28/02/2019 | 00:30 | מאת: אלונה

רחלה שלום, כתבת לי שלא מומלץ להשתמש בסבון לניקוי הפנים-אז במה כן מומלץ?!?!?! ואם תוכלי להסביר לי מה באמת ההבדל בין פילינג למסיכת חימר ירוק-על שניהם אני קוראת שהם מנקים את הפנים ניקוי עמוק יותר מסבון-אז מה ההבדל בין שניהם? תודה

מומלץ לנקות פנים במים ובשמן שקדים. פילינג הם גרגרים שבפעולה מכנית גורמים לתאים מתים להתנתק מהעור. חימר הוא חומר שבזכות המטען שלו מושך החוצה חומרי זהום. אני ממליצה לפנות לארומתרפיט/ית להתאמה אישית של שגרת ניקוי וטפוח העור.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית