פנים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

17/02/2019 | 19:19 | מאת: אלונה

ניקוי עמוק יותר לפנים נעשה עי פילינג-קניתי בסופרפארם :גרגירים שנהפכים בשפשוף סבון,או חימר ? תודה

לא ברורה לי השאלה. חימר מצוין לניקוי עמוק. סבון מייבש את הפנים ופוגע בשכבת ההגנה של העור.

21/02/2019 | 22:43 | מאת: אלונה

תודה על תגובתך רציתי בבקשה גם לשאול: לאחרונה התחלתי להשתמש בסבון פנים רגיל פשוט שקונים בסופרפאם,תמיד אני שמה קרם לחות אחרי אבל לא משנה כמה אני שמה ,הפנים מרגישות לי יבשות (למרות שכשאני מעבירה את היד הן שומניות). האם ייתכן שהסבון עושה נזק? אם כן אשמח להבין מה הוא והאם זה שאלה של למצוא קרם פנים טוב יותר או פשוט להחליף את הסבון? תודה

סבון מייבש את הפנים ופוגע בשכבת ההגנה של העור. מומלץ לא להשתמש בסבון לניקוי הפנים.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית