שמן אשכולית פיור אויל

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

27/01/2019 | 16:57 | מאת: בטי

היי, קניתי שמן אשכולית של פיור אויל וקראתי באינטרנט באופן כללי, שאפשר לשתות כוס מים עם טיפת שמן אשכולית זה טוב לדיכוי תאבון ולמערכת עיכול על השמן לא כתוב שאסור לבליעה בכל אופן רציתי לוודאות האם ניתן לבליעה טיפה אחת של שמו אשכולית מחברת פיור אויל בכוס מים ולשתות?

אף פעם לא מוהלים שמן במים ושותים. זה מסוכן וחסר אחריות. זה פוגע ברקמות הריריות ויצר נזקים בטווח הארוך. שמן אשכולית המשמש לבליעה יש למהול בשמן זית (טיפה עד 3 טיפות בכפית שמן זית). באשר לשאלתך על חברה ספציפית - תפני לשרות לקוחות שלהם ותשאלי. שמן איכותי וטהור של אשכולית מופק מקליפת הפרי בכבישה קרה.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית