שמן רוזמרין עצה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/01/2019 | 00:43 | מאת: הדר

שלום רב, קניתי שמן רוזמרין טהור ורציתי בבקשה לדעת האם זה בטוח להשתמש בו על הקרקפת? כתוב על הבקבוק לא למגע על העור ,אבל קניתי אותו במיוחד לשימוש על הקרקפת. מהיא ההמלצה? מדוע כתוב כך על הבקבוק?

שלום וברכה, שמנים אתרים טהורים יש לדלל בשמן נשא (שמן צמחי) לפני שמורחים על העור. למשל לטיפול בעור הקרקפת את יכולה לשים 4 טיפות רוזמרין בכפית שמן זית או שמן ארגן ואז לעסות את השמן לתוך הקרקפת, להשאיר כעשרים דקות ולחפוף.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית