חברת mountain rose herbs

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

07/08/2018 | 00:18 | מאת: אילת

שלום! קראתי ונהניתי מאד מהשאלות והתשובות בפורום. אני עוסקת בארומתרפיה ורוקחות טבעית קרוב לשנתיים. אבי השוהה בארהב כעת הציע לי לקנות עבןרי שמנים של חברת mountain rose herbs. שמעתי עליהם מעט וגם קראתי באינטרנט ביקורות טובות, אך מכיוון שאני עדיין לא קוראת אנליזות אני לא יודעת אם אפשר לסמוך. הם מסומנים אורגניים כמובן. תודה רבה!

Mountain Rose Herbs זו חברה מאד איכותית ואמינה. השמנים האתרים שלהם מתאימים לשימוש בטיפול ובתהליכי ריפוי. את יכולה לסמוך עליהם לחלוטין.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית