הבהרה עם תבלין כורכום

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

28/07/2018 | 12:12 | מאת: פרסילייה

שלום נתנו לי מתכון פשוט, מסכה לפנים להבהרה רכיבים: דבש ותבלין כורכום . הדבש מאזן ונותן לחות והכורכום גורם להבהרה ובמגביל אנטי דלקתי . אני שואלת האם כורכום הוא פוטוסנסטיבי כמו חומצות ציטריות , יש צורך לשים מקדם הגנה אחרי הטיפול שלא יהיה פיגמנטציה ? תודה מראש .

הכורכום אינו פוטוטוקסי. השימוש בו אינו יוצר בעיה בחשיפה לשמש, יחד עם זאת חשוב לזכור שאם אכן העור התבהר, העור רגיש יותר לשמש ויש להמנע מחשיפה מופרזת.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית