שמנים בתחילת הריון - שאלה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

23/07/2018 | 10:40 | מאת: שחר

כשהייתי בשבוע 4+2 להריוני עברתי טיפול אצל מעסה שמאוד עזרה לי לאורך השנים. היא ערכה לי טיפול ללא שמנים לפי בקשתי. לאחר הטיפול ראיתי שיש לי ריח טוב, ככה שהנחתי שיתכן שהמיטה הייתה משומנת או המגבות או הידיים. כלומר, בסופו של דבר אני מניחה שהיה שימוש מועט מאוד בשמן ( לא באופן אקטיבי, אם כי דרך המיטה/ מגבת /ידיים וכו...). איני יודעת אם מדובר בשמן אתרי או שמן טבעי.. האם לדעתך יכול להיגרם נזק לעובר? חוששת שחר

ראשית רק לשם הבהרה, שמן אתרי הוא שמן טבעי. מחשיפה משנית כזו שאת מתארת לא נגרם כל נזק. את יכולה להיות רגועה.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית