שמן קוקוס לריכוך קשקש בקרקפת

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

13/06/2018 | 20:33 | מאת: חנה

יש לי מן קשקש גדול דבוק לקרקפת ואני רוצה לשמן אותו עם שמן קוקוס כדי לרכך אותו. האם אפשר אחר כך לחפוף עם השמפו הרגיל שלי לשיער יבש של קרליין ?. האזור לא גדול. תודה

כן בודאי. כדאי להשאיר את שמן הקוקוס על הראש כמה דקות, רצוי בערך 20 דקות ואז אפשר לחפוף.

20/06/2018 | 08:02 | מאת: חנה

פעלתי כך ואכן זה עזר לכן רציתי לשאול מה דעתך: יש לי נשירת שיער עקב מחלת ליכןפלנופיאריס בקרקפת. כרגע הקרקפת נקיה אך יש דלילות. האם ידועה לך מחלה זו? והאם לדעתך אני יכולה להשתמש בשמן קוקוס לשיקום השיער וצמיחתו מחדש? ואיך להשתמש? תודה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית