שמנים ארומתיים במקרה של שבר

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

27/02/2018 | 17:05 | מאת: אריאלה

שלום, אילו שמנים ארומתיים במריחה על העור בדילול עם שמן נשא יכולים לסייע לזירוז החלמה של שבר ברגל מאוחה בניתוח עם פלטינה? האם הפלטינה עצמה מהווה קונטרה אינדיקציה לאי שימוש או שאין לה השפעה כלל?

שלום, אין בעיה עם הפלטינה - היא לא מפריעה לשמנים והשמנים לא מפריעים לה. השמנים האתרים המתאימים לאיחוי וריפוי: רוזמריו, עשב לימון, לבנדר, הליקריסם, ארז אטלס. השמנים בהם מומלץ למהול את השמנים האתרים: שומשום וקצח. רפואה שלמה רחלה

01/03/2018 | 17:07 | מאת: אריאלה

תודה רבה עזרת לי מאוד!

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית